Rólunk írták

'Hogy a Ring az egyik legjobb hely a városban, ebben biztos vagyok'

Funzine: It's all about the Burgers

A legjobb hamburger nyomában: A toplista

A legjobb hamburger nyomában: Ring Café & Gourmet Burger Bar

Comment:

Nem csak a legjobb hamburger, de a legjobb kiszolgálás is! A mosolygós leányzót a tetkóval az alkarján nem elengedni! Vendéglátóban nagyon ritka a mosolygós és figyelmes felszolgáló, a hamburgerért is lehet, hogy visszamennék de ő miatta biztos! :D

Comment:

Mindenkit arra bíztatok, hogy kóstolja meg a Ring Cafés Burgereket! Mert akkor rá fog döbbenni, hogy eddig nem tudta, hogy valójában milyen az igazán finom hamburger! :-) A férjemmel szombaton estebédeltünk náluk és azóta is arról beszélünk, hogy mikor ismételjük meg! Hmm és az az isteni szósz, amit kaptunk az előételhez...:-D Szóval ha nagyon finomat szeretnél enni, kellemes hangulattal övezve, ráadásul jó fej kiszolgálás mellett, akkor nagyon ajánlom a Ring Cafét!

Comment:

úgy tűnik hogy igen, komoly alázattal és minőségi koncepció mentén próbálnak építkezni ott most szimpatikus fiatalok. én simán elsétálnék a hely mellett, ha nem olvastam volna a posztot - igazi tourist trap külső és szombat este szinte tök üres volt :))

az ott elkészített burger & körítés viszont nagyon meggyőző volt, a helyben készült forró brownie szintúgy. csak így tovább srácok!

Comment:

tegnap én is bepróbáltam a helyet, csak megerősíteni tudom a posztban leírtakat: a cheddar burger remek volt (a ruccola nagyot dob rajta), a személyzet nagyon kedves, a kiszolgálás gyors. Ma visszatérek egy füstölt jalapeños burgerre, mert az tegnap már nem volt.